WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

CPL-Coil kanggo Line Polishing Coil

Keterangan Singkat:

CPL ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat cilik ing gulungan SS coil ing udan, entuk finansial dekoratif, yaiku No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Penyejuk bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. ZS CPL dirancang kanggo Koil gulung kadhemen kanggo ngolah pipa saka ambane 100 nganti 1600 mm lan ketebalan ing antarane 0,4 nganti 3.0 mm. WUXI ZS uga nyedhiyakake CPL garing. Sabuk gabus bakal ditrapake kanggo entuk pagawean sing padha karo ...


Detail Produk

CPL ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat cilik ing gulungan SS coil ing udan, entuk finansial dekoratif, yaiku No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Penyejuk bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. ZS CPL dirancang kanggo Koil gulung kadhemen kanggo ngolah pipa saka ambane 100 nganti 1600 mm lan ketebalan ing antarane 0,4 nganti 3.0 mm. WUXI ZS uga nyedhiyakake CPL garing. Sabuk gabus bakal ditrapake kanggo entuk finishing sing meh padha karo pagawean Scotch-Brite (SB), kacepetan CPL garing bisa uga 50m / mina utawa luwih.

Kauntungan saka ZS CPL
1. Panyedhiya solusi, ZS nyedhiyakake garis lengkap kalebu Unwinder, Rewinder, Loading Car, Ciwit Roll, Flattener, Crop Shear, cuci lan pengeringan sistem, coater PVC. Ing wektu sing padha, nyedhiyakake Sistem Filter Filemasi Daur-ulang lan Daur-ulang, Mist Collector, Sistem Pertempuran Geni lan Mesin Briquetting.
2. Ora ana cacat lan chatter tandha saka baris
3. Kecepatan larik nganti 40m / min max.
4. Garis cocog kanggo produksi terus 24 jam
5. Automation level dhuwur, yaiku Constant Load. Welding Seam Tracking System (suplai opsional karo welder)
6. Operasi lan perawatan ramah

Jinis materi: Koil baja karat
Kekuwatan tegangan materi maksimal:

N / mm2

-850
Kekandelan materi Min / Max:

mm

0,4 - 3
Lebar jalur min / max:

mm

600 - 1600
Bobot kumparan maksil ing entri:

t

30
Coil external diameter diameter min / max:

mm

1000 - 2100
Diameter internal koil:

mm

508/610
Bobot kumparan maksil ing dalan metu:

t

30
Exit diameter coil diameteripun min / max:

mm

1000 - 2100
Metu diameter internal coil:

mm

508/610
Kacepetan garis:

m / min.

Max. 40 kanggo mundur cepet.5-35m / min kanggo diproses

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita