WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Mesin Embossing

Keterangan Singkat:

Mesin iki biasane digunakake kanggo nggawe lembaran embossing, piring anti-geser. Bingkai digawe saka baja dilas tugas sing abot, stres dibebasake. 1600 ton 4 kolom jinis Hydraulic Press bakal dikontrol dening sistem Servo. Mati Otomatis Pindhah In-Out kanggo gampang ngganti. Fungsi leveling wis dipikirake nalika ngrancang pati, sing bisa njamin flat flat sing apik. PLC tambah HMI kanggo gampang operasi lan penyesuaian. Komponen motor, reducer lan hidrolik bakal ditrapake.


Detail Produk

Mesin iki biasane digunakake kanggo nggawe lembaran embossing, piring anti-geser. Bingkai digawe saka baja dilas tugas sing abot, stres dibebasake. 1600 ton 4 kolom jinis Hydraulic Press bakal dikontrol dening sistem Servo. Mati Otomatis Pindhah In-Out kanggo gampang ngganti. Fungsi leveling wis dipikirake nalika ngrancang pati, sing bisa njamin flat flat sing apik. PLC tambah HMI kanggo gampang operasi lan penyesuaian. Komponen motor, reducer lan hidrolik bakal ditrapake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk