WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Lengkap Mesin PVC otomatis otomatis

Keterangan Singkat:

Sistem kasebut kalebu: 2 poros sing bisa diluncurake pneumatic kanggo reel film PVC, Efek ngrameke reel film yaiku nggunakake sepatu sing dikendhaleni nganggo silinder pneumatik sing dilengkapi regulator reguler. Sistem rem ora nimbali pangowahan sawise ngilangi poros kanggo ngganti gulungan. Siji rol loro kanggo posisi lembaran. Siji rol tekanan tekanan, gulungan tekanan tutup karet dikontrol dening silinder pneumatik sing dilengkapi regulator. Siji c ...


Detail Produk

Sistem kasebut kalebu: 2 poros sing bisa diluncurake pneumatic kanggo reel film PVC, Efek ngrameke reel film yaiku nggunakake sepatu sing dikendhaleni nganggo silinder pneumatik sing dilengkapi regulator reguler. Sistem rem ora nimbali pangowahan sawise ngilangi poros kanggo ngganti gulungan. Siji rol loro kanggo posisi lembaran. Siji rol tekanan tekanan, gulungan tekanan tutup karet dikontrol dening silinder pneumatik sing dilengkapi regulator. Siji pasangan metu jiwit / feed muter. Serat optik ndeteksi ujung ngarep lan posisi kanthi otomatis. Motong piso sing didorong motor servo ngethok film ing antarane 2 lembar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk