WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Loading Piranti karo Kelompok Piala Vakum

Keterangan Singkat:

Wangun kerangka gantri sing digawe saka gandheng, baja karbon lan dimensi sing cocog kanggo nyengkuyung stres kerja. Piranti kasebut kalebu saka klompok ing ngisor iki: Unit terjemahan, unit angkat, unit pickup vakum. Unit terjemahan dipandu pandhuan liner, didorong motor servo liwat gear lan pinion. Unit angkat sing dipandu pandhuan liner, didorong piston pneumatik. Unit pick-up dumadi saka 3 bar sing bisa luwes kanthi 18 cangkir sing nyedhot, bar kasebut ana ing posisi sing tetep ...


Detail Produk

Wangun kerangka gantri sing digawe saka gandheng, baja karbon lan dimensi sing cocog kanggo nyengkuyung stres kerja. Piranti kasebut kalebu saka klompok ing ngisor iki: Unit terjemahan, unit angkat, unit pickup vakum. Unit terjemahan dipandu pandhuan liner, didorong motor servo liwat gear lan pinion. Unit angkat sing dipandu pandhuan liner, didorong piston pneumatik. Unit pick-up dumadi saka 3 bar sing duwe luwes kanthi 18 cangkir sing nyisih, bar ana ing posisi sing tetep nanging saben cangkir nyedhot bisa obah kanthi dawa, operator bisa ngeculake campuran, nyetel posisi saka cangkir nyedhot, kunci maneh peralatan gampang. Saben tuwung sedot disambungake menyang pneumatic piping individu kanggo njamin operasi sistem lancar, saben cangkir nyedhot disambungake menyang arbor musim semi kanggo njamin ruang buffering cukup antarane cangkir lan bahan kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk