WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Pangisi Mesin Mirror kanggo Plato Baja Karat

Keterangan Singkat:

Pigura yaiku 4 jinis gantri kolom. Kanthi meja makan. Iki ditrapake roda pengikat ikatan resin, disk Skotch-Brite, senyawa polesan sing dumadi saka 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% kanggo nambah kekasaran permukaan kanthi langkah, pungkasane finansial pungkasan pangilon bisa dioleh (8K) Keuntungan ZS Mesin pagawean pangilon kaca 1. Polishing kepala saben klompok bisa independen utawa integral digawa munggah lan mudhun. 2. Pengisi pusat senyawa polesan supaya permukaan ora polining ...


Detail Produk

Pigura yaiku 4 jinis gantri kolom. Kanthi meja makan. Iki ditrapake roda bunder ikatan resin, disk Skotch-Brite, senyawa polesan sing kalebu 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% banyu kanggo nambah langkah-langkah atos lumahing langkah, pungkasane pangilon super cermin bisa dipikolehi (8K)

Kaluwihan saka mesin penamat pangilon ZS
1. Polishing kepala saben klompok bisa independen utawa integral munggah lan mudhun.
2. Pengisi pusat senyawa polesan kanggo ngindhari permukaan ing cakram polishing
3. Stainless steel digawe, anti - karat lan umur dawa
4. Pandhuan presisi dhuwur kanggo gerakan sing lancar

Data mesin

Jinis materi: Sepi baja tahan karat
Kekandelan materi Min / Max:

mm

1-30
Lebar jalur min / max:

mm

600 - 2200
Sepasan bobot maksimal

kg

450

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk