WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Wiyar kanggo Plat SS berat

"Sampeyan minangka mitra dipercaya": Wuxi Puxin Metal Products Co, Ltd mrentahake garis penggiling stainless steel plate plate sing digawe dening Wuxi Zhongshuo MachineryZS Machinery
39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontol anyar dianugerahi: Tanggal Jan 10, 10, pusat layanan stainless steel China-Wuxi Puxin, negesake komitmen dheweke marang ZS Machinery kanthi pesenan kanggo garis grinding kanggo piring abot stainless steel, Lebar 2100mm, kekandelan nganti 30mm.

38a0b9233

Sampeyan dijadwalake nginstal lan miwiti baris ing wulan Juni, 2020.
Kanggo nggawe regane kanggo pelanggan kita tansah ZS mesin.

 


Wektu kirim: Feb-15-2020