WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

SPL-Sheet kanggo Garis Polishing Lembar

Keterangan Singkat:

Lembar Otomatis Lengkap Kanggo Garis Polishing Lembar ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat cilik ing lembaran gulung kadhemen ing udan, entuk finishing hiasan, yaiku No.3, No.4, HL. Penyejuk bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. WUXI ZS CPL dirancang kanggo Koil gulung kadhemen kanggo ngolah lapisan coil saka ambane 100 nganti 2200 mm lan ketebalan ing antarane 0,4 nganti 3.0 mm. WUXI ZS uga nyedhiyakake SPL garing. Keuntungan saka ZS SPL 1. Solu ...


Detail Produk

Lembar Otomatis Lengkap Kanggo Garis Polishing Lembar ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat cilik ing lembaran gulung kadhemen ing udan, entuk finishing hiasan, yaiku No.3, No.4, HL. Penyejuk bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. WUXI ZS CPL dirancang kanggo Koil gulung kadhemen kanggo ngolah lapisan coil saka ambane 100 nganti 2200 mm lan ketebalan ing antarane 0,4 nganti 3.0 mm.

WUXI ZS uga nyedhiyakake SPL garing.

Keuntungan saka ZS SPL
1. Panyedhiya solusi, ZS nyedhiyakake garis lengkap kalebu loading / vakum, filter, mesin cuci, coater PVC dll.
2. Ora ana cacat lan chatter tandha saka baris
3. Kecepatan larik nganti 15m / min max.
4. Garis cocog kanggo produksi terus 24 jam
5. Automation level dhuwur, yaiku Constant Load
6. Operasi lan perawatan ramah

Data baris

Jinis materi: Sepi baja tahan karat
Kekandelan materi Min / Max:

mm

0,4 - 4
Lebar jalur min / max:

mm

600 - 2200
Sepasan bobot maksimal

kg

450
Kacepetan garis:

m / min.

Max. 15.
Jinis Processing Weteng / garing
Konfigurasi line khas 1 unit ngisor + 3 ndhuwur + 2 HL

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita