WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Babagan Kita

COMPANY

PROFIL COMPANY

Pakar Flat Grinding dening Penggilingan Sabuk Abrasives kanggo Logam: Target iki nuntun kita njaga riset ing lapangan penggiling logam lan polish dening abrasives sing ditutupi taun 1990-an. Ing taun 2005, kita miwiti ngrancang, nggawe pabrik lan nglumpukake mesin penggiling sabuk kanggo logam. Kanthi bisnis terus-terusan lan owah-owahan struktur pemegang saham, ing taun 2015 Wuxi Zhongshuo Machinery Co, Ltd didegake.

61

ORGANISASI COMPANY

Kita minangka perusahaan sing ngatur perusahaan ukuran ukuran. Perusahaan kasebut ana ing Wuxi City, Provinsi Jiangsu. Ibukutha sing kadaptar yaiku 1 yuta Euro. Mesin sikat. Wilayah konstruksi ngluwihi 7000 m2. Gunggunge karyawan luwih saka 60, kalebu 1 insinyur level riset, 2 insinyur senior lan 5 insinyur. Kita duwe desainer profesional, manufaktur, ngumpul, instalasi, tim komisi lan sales sales. Kita ngasilake mesin penggiling sabuk lan mesin polesan sing amba.Mesin pagawean pangilon, mesin pagawean getaran, mesin sing nggambarake kanggo kumparan logam lan lembar, kalebu bagean lan mlebu bagean bagean CGL (Coil to Coil Repairing Grinding Line kanggo pabrik gulung) lan CPL (Coil to Coil Polishing Line for Service Center), yaiku Unwinder, Rewinder, Loading Car, Ciwit Roll, Flattener, Crop Shear, Filtration Coolant Filtration and Recycling system, Washing and Drying System, Mist Collector, Fire Fighting system. Kita uga ngasilake piranti Loading karo Group Cups Vacuum kanggo Sheet to Sheet Grinding Line.

KEMBANGAN

Dhaptar referensi kalebu kalebu Tisco Daming, Wuxi Puxin, Zhejiang Bohai, Western Titanium, Instrumen Medis Shinva lan pelanggan Cina liyane sing misuwur. Kita ngekspor produk menyang negara Eropa kaya Italia, Turki kanthi sertifikasi CE. Kita uga menehi penggiling calibrating grinder kanggo produsen Tionghoa sing nyedhiyakake bahan kasebut kanggo Industri Aviation lan Nuklir.

Kanggo nggawe regane kanggo pelanggan yaiku kita terus-terusan. Kepuasan sampeyan minangka daya kanggo inovasi sing terus-terusan.

Personel
Area
Pembentukan perusahaan
Ibukutha pangguna