WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Warta

  • 2m Width Wide Belt Grinding Machine for SS Heavy Plate

    2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Wiyar kanggo Plat SS berat

    "Sampeyan minangka mitra sing dipercaya kanggo jangka panjang": Wuxi Puxin Metal Products Co, Ltd mrentahake garis penggiling kanggo plat abot baja stainless steel sing digawe dening Wuxi Zhongshuo MachineryZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontrak anyar dianugerahi: Dina Jan , 10th, wong wadon Cina sing misuwur ...
    Waca liyane
  • Excellent wide belt grinder for Titanium sheet calibration

    Penggali tali pinggang sudhut sing apik banget kanggo kalibrasi lembaran Titanium

    "Pencet tali pinggang sudhut sing apik banget kanggo kalibrasi lembar Titanium" yakin: Pelanggan Cina mrentahake 2 lembar supaya garis pemrentahan saka Wuxi Zhongshuo Machinery ZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal Dec, 13th, 2019. pabrik titanium China sing unggul, dikonfirmasi c ...
    Waca liyane
  • Best cost performance ration product world wide

    Produk jatah kinerja rega paling apik ing saindenging jagad

    "Produk rasiasi paling apik ing jagad produk" yakin: Pelanggan Italia mrentahake lembaran kanthi otomatis kanthi otomatis menyang garis lembaran digawe dening Wuxi Zhongshuo Machinery ZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal Nov, 22nd, minangka pimpinan utama Pusat layanan stainless steel Italia, konfirmasi ...
    Waca liyane