WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Your satisfaction is the power of our continuous innovation.
Expert for Flat Grinding
To create the value for the customer  is our constant pursuit.
banner4
861a9366b

Fitur

Mesin

CPL-Coil kanggo Line Polishing Coil

CPL ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat cilik ing gulungan SS coil ing udan, entuk finansial dekoratif, yaiku No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Penyejuk bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. ZS CPL dirancang kanggo Koil gulung kadhemen kanggo ngolah pipa saka ambane 100 nganti 1600 mm lan ketebalan ing antarane 0,4 nganti 3.0 mm.

CPL is applied mainly for the removal of small defects in cold rolling SS coil in wet, obtain the decorative finishing, i.e. No.3, No.4, HL, SB & Duplo. The coolant could be emulsion or mineral oil. Coolant filtration and recycling system is essential to the complete line. ZS CPL is designed for cold rolling coil to coil processing up from 100 to 1600 mm width and a thickness between 0.4 to 3.0 mm.

Wuxi Zhongshuo Mesin

Sampeyan Saben Saben Cara.

Saka milih lan ngatur sing bener
mesin kanggo tugas sampeyan kanggo mbantu mbiayai tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

Babagan

Babagan Kita

Ing taun 2005, kita miwiti ngrancang, nggawe pabrik lan nglumpukake mesin penggiling sabuk kanggo logam. Kanthi bisnis terus-terusan lan owah-owahan struktur pemegang saham, ing taun 2015 Wuxi Zhongshuo Machinery Co, Ltd didegake.
Perusahaan kasebut ana ing Wuxi City, Provinsi Jiangsu. Ibukutha sing kadaptar yaiku 8 yuta RMB. Wilayah konstruksi ngluwihi 7000 m2. Gunggunge karyawan luwih saka 60, kalebu 1 insinyur level riset, 2 insinyur senior lan 5 insinyur. 

mentas

Warta

  • 2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Wiyar kanggo Plat SS berat

    "Sampeyan minangka mitra sing dipercaya kanggo jangka panjang": Wuxi Puxin Metal Products Co, Ltd mrentahake garis penggiling kanggo plat abot baja stainless steel sing digawe dening Wuxi Zhongshuo MachineryZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontrak anyar dianugerahi: Dina Jan , 10th, wong wadon Cina sing misuwur ...

  • Penggali tali pinggang sudhut sing apik banget kanggo kalibrasi lembaran Titanium

    "Pencet tali pinggang sudhut sing apik banget kanggo kalibrasi lembar Titanium" yakin: Pelanggan Cina mrentahake 2 lembar supaya garis pemrentahan saka Wuxi Zhongshuo Machinery ZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal Dec, 13th, 2019. pabrik titanium China sing unggul, dikonfirmasi c ...

  • Produk jatah kinerja rega paling apik ing saindenging jagad

    "Produk rasiasi paling apik ing jagad produk" yakin: Pelanggan Italia mrentahake lembaran kanthi otomatis kanthi otomatis menyang garis lembaran digawe dening Wuxi Zhongshuo Machinery ZS Machinery No. 39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal Nov, 22nd, minangka pimpinan utama Pusat layanan stainless steel Italia, konfirmasi ...