WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Hubungi Kita

Wuxi Zhongshuo Mesin Co, Ltd

Alamat

39, Qunxing Rd, Xinwu Dist, Wuxi City, Jiangsu Provinsi 214028 PR China

Telpon

0086 13771109430
0086 13911230136
0086 (510) 88551866

Jam

Senin-Setu: 8.00 nganti 6pm
Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita