WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Produk jatah kinerja rega paling apik ing saindenging jagad

"Apik produk jatah kinerja paling apik ing saindenging jagad" yakin: Pelanggan Italia mrentahake lembaran kanthi otomatis kanthi otomatis menyang lembaran lembaran digawe dening Mesin Wuxi Zhongshuo
ZS Mesin
39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal Nov 22nd, pusat layanan stainless steel Italia sing unggul, negesake komitmen dheweke menyang ZS Machinery kanthi pesenan supaya lembar kanthi otomatis kanthi otomatis kanggo nggawe garis polishing kanggo No.4 lan finansial HL, ambane 5 kaki.
Bakal dadi proyek kunci giliran, baris nyusun 1 poliler sabuk sudhut ngisor + 2 polishers sabuk sudhut ndhuwur + 3 Mesin HL + mesin cuping vakum / alat pemunggahan + mesin penyejuk + mesin cuci & mesin cuci + mesin pelapis PVC.
Sampeyan wis dijadwal nginstal lan miwiti baris ing Juli, 2020. Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan tansah nguber mesin ZS.

112


Wektu kirim: Jan-03-2020