WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Penggali tali pinggang sudhut sing apik banget kanggo kalibrasi lembaran Titanium

"Grinder sabuk sudhut sing apik kanggo kalibrasi lembaran Titanium" yakin: Pelanggan Cina mrentahake 2 lembar supaya garis pencaluran saka Mesin Wuxi Zhongshuo
ZS Mesin
39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak anyar dianugerahi: Tanggal 13 Desemberk 2019, pabrik titanium China sing misuwur, negesake komitmen dheweke marang ZS Machinery kanthi pesanan supaya 2 lembar nganti garis pengisian lembaran, ambane 1,3m.
Iku 2nd pesenan saka pelanggan iki, Pak Lv / VP perusahaan iki matur nuwun kanthi akurasi, penyimpanan stok dhuwur, gampang dirampungake mesin ZS.
Sampeyan dijadwalake kanggo nginstal lan miwiti baris ing Mei, 2020.
Kepuasan pelanggan tansah dadi daya kanggo inovasi sing terus-terusan

1000


Wektu kirim: Jan-03-2020