WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Mirror Finishing Machine kanggo Coil Rolling Coold lan Sheet

Keterangan Singkat:

Jinis gulung jiwit. Iki ditrapake roda pengikat ikatan resin, disk Skotch-Brite, senyawa polesan sing ngemot 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% kanggo nambah kekasaran permukaan kanthi langkah, pungkasane finansial pungkasan pangilon bisa dioleh (8K). Kauntungan saka mesin penamat cermin ZS 1. Kepala poli saben klompok bisa independen utawa integral diangkat lan mudhun. 2. Pengisi pusat senyawa polesan kanggo ngindhari permukaan ing cakram polishing dibakar 3. Keluli tahan karat ...


Detail Produk

Jinis gulung jiwit. Iki ditrapake roda bunder ikatan resin, disk Skotch-Brite, senyawa polesan sing kalebu 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% banyu kanggo nambah langkah-langkah atos lumahing langkah, pungkasane finansial pangilon bisa dioleh (8K).

Kaluwihan saka mesin penamat pangilon ZS
1. Polishing kepala saben klompok bisa independen utawa integral munggah lan mudhun.
2. Pengisi pusat senyawa polesan kanggo ngindhari permukaan ing cakram polishing
3. Stainless steel digawe, anti - karat lan umur dawa
4. Pandhuan presisi dhuwur kanggo gerakan sing lancar

Data mesin

Jinis materi: Sepi baja tahan karat
Kekandelan materi Min / Max:

mm

0,5-4
Lebar jalur min / max:

mm

600 - 1600
Konfigurasi Line 6 atos + 9 ngrampungake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk