WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Garis Polishing PGL-Grinding kanggo Plato abot

Keterangan Singkat:

Full Grinding lan Polishing Line ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat saka proses gulung panas, pickling & annealing lan skala residual, lan entuk kekandelan lan kekuwatan sing dijaluk. Pengering bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. ZS CPL dirancang kanggo ngolah lempeng abot kanthi ukuran dawa saka ambane 600 nganti 2200 mm lan ketebalan ing antarane 1.0 nganti 30 mm. WUXI ZS uga nyedhiyakake garing PGL. Keuntungan ...


Detail Produk

Full Grinding lan Polishing Line ditrapake utamane kanggo ngilangi cacat saka proses gulung panas, pickling & annealing lan skala residual, lan entuk kekandelan lan kekuwatan sing dijaluk. Pengering bisa dadi emulsi utawa lenga mineral. Filter filtrasi lan sistem daur ulang penting kanggo garis lengkap. ZS CPL dirancang kanggo ngolah lempeng abot kanthi ukuran dawa saka ambane 600 nganti 2200 mm lan ketebalan ing antarane 1.0 nganti 30 mm.
WUXI ZS uga nyedhiyakake garing PGL.

Kaluwihan saka ZS PGL
1. akurasi tingkat mesin alat sing cocog kanggo panggangan kalibrasi Ti, Ni, Zr, Mo
2. motor utama sing kuat kanggo kekuatan normal
3. Ndhuwur jiwit / ngisor muter / muter
4. Agus aliran penyejuk sing gedhe banget supaya ora bisa ngolah hard
5. Automation level dhuwur, yaiku Constant Load
6. Operasi lan perawatan ramah

Jinis materi: Sepi baja tahan karat
Kekandelan materi Min / Max:

mm

1.0 - 30
Lebar jalur min / max:

mm

600 - 2200
Sepasan bobot maksimal

t

5
Kacepetan garis:

m / min.

Max. 20.
Jinis Processing Weteng / garing
Konfigurasi line khas 1-3 unit ndhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk